Starostlivosť o podlahy: čistenie hotelových a reštauračných podláh s umývacími automatmi

1

Čistota a hygiena sú kľúčovými otázkami, najmä pokiaľ ide o reštaurácie, jedálne, hotely, wellness centrá a iné zariadenia v oblasti pohostinstva a stravovania. Ide o rozsiahle, otvorené priestory, ktoré si vyžadujú časté upratovanie vzhľadom na veľký počet ľudí, ktorí sa v nich denne zdržiavajú.

Starostlivosť o podlahy by sa nikdy nemala odsúvať na vedľajšiu koľaj, pretože je nevyhnutná na to, aby ste hosťom poskytli príjemný a nezabudnuteľný zážitok. Na hĺbkové, rýchle a bezpečné čistenie je skvelým riešením profesionálny čistiaci stroj na podlahy.

Čistenie povrchov a podláh v oblasti obchodu

Obchod (hotel/reštaurácia/kaviareň) je odvetvie, v ktorom je zákaznícka skúsenosť veľmi spojená s pohodlím, čistotou a pohodou. V prostrediach, ako sú hotely, reštaurácie a jedálne, je mimoriadne dôležité udržiavať podlahy čisté, bez škvŕn a nelepivé.

V týchto veľkých prostrediach však nie je jednoduché udržať čistotu. Metla, mop, lopatka na prach a množstvo mastnoty nie je tá správna kombinácia, ani ten správny spôsob, ako ušetriť čas a peniaze. Čistenie podláh na pracovisku je časovo náročné a v záujme ochrany bezpečnosti je verejnosti na určitý čas zakázaný prístup do týchto priestorov.

2

Riešením je vybrať si profesionálne nástroje, ktoré dokážu bezpečne čistiť aj v prítomnosti zákazníkov, v krátkych časových intervaloch a niekoľkokrát denne. Čistiace stroje na podlahy spĺňajú potreby tohto odvetvia a vyznačujú sa systémom, ktorý sa ľahko používa, je účinný pri čistení a má rýchle výsledky.

Udržiavanie žiarivo čistých podláh pomocou čistiacich strojov

Umývacie automaty sú riešenia typu všetko v jednom, ktoré umývajú a sušia, čistia aj dezinfikujú všetky typy podláh. Vďaka širokej škále príslušenstva sa podlahový čistič môže hravo prispôsobiť špecifickým situáciám a prepínať z jedného povrchu na druhý bez potreby meniť čistiaci stroj.

Rotujúce kefy ošetrujú povrch, zatiaľ čo stroj dávkuje roztok vody a čistiaceho prostriedku. Prebytočná kvapalina sa zachytáva pomocou stierky, čím sa obmedzujú straty vody a povrchy zostávajú čisté, bezpečné a suché.

3

Umývacie automaty sú vynikajúcim riešením pre starostlivosť o podlahy, pretože:

  • Skracujú pracovný čas o viac ako 50 %, takže aj časté každodenné čistenie je hračka.
  • Vďaka tichému a diskrétnemu dizajnu sa ľahko používajú aj v prítomnosti zákazníkov.
  • Dosahujú vyšší štandard hygieny, pričom sa používa menej vody a menej čistiaceho prostriedku. To je veľká výhoda z hľadiska ekonomického a environmentálneho vplyvu.
  • Nezanechávajú mokré ani klzké podlahy, čím chránia bezpečnosť osôb v okolí.
  • Optimalizuje sa efektivita práce a plocha, ktorú možno vyčistiť za hodinu, je v porovnaní s ručnými čistiacimi systémami oveľa väčšia.

V závislosti od rôznych požiadaviek na čistenie podláh v obchodnom sektore sú k dispozícii dva modely umývacích automatov:

  • Umývacie automaty s chodiacou obsluhou, kde používateľ manévruje zariadením pomocou rukoväte v zadnej časti. Je ideálny na čistenie malých priestorov, ako sú hotelové izby, chodby, vestibuly, salóniky, konferenčné miestnosti, jedálne a všetky priestory do 500 m².
  • Umývacie automaty so sediacou obsluhou sú vybavené pohodlným sedadlom a volantom. Tento stroj je ideálny na čistenie väčších priestorov, ako sú letiská, školy, sklady a plochy do 12 000 m². Vďaka vyššiemu výkonu a predĺženému pracovnému času je tento stroj ideálny pre stredne veľké až veľké plochy.

4

Bezpečné a dezinfikované prostredie v priebehu niekoľkých minút

V súčasnosti je otázka hygieny dôležitejšia ako kedykoľvek predtým pre všetky oblasti, najmä tie, ktoré sa týkajú veľkého počtu ľudí. Wellness centrá, kúpele a verejné bazény, ako aj reštaurácie, bary, krčmy a jedálne sú prostredím s najväčším zdravotným rizikom.

Za týchto okolností je nevyhnutné zabezpečiť hĺbkové a pravidelné čistenie, aby sa zabránilo množeniu baktérií, mikróbov alebo hromadeniu špiny, lepkavých tekutín, či odpadu na podlahe. Čistiace stroje na podlahy, ktoré sú ľahko ovládateľné aj pre nešpecialistov, poskytujú hĺbkové, rýchle a dezinfekčné čistenie.

Stravníci a zákazníci si budú môcť vychutnať zdravé, čisté prostredie bez baktérií a choroboplodných zárodkov za každých okolností, aby si užili skvelý zážitok v čistom a bezpečnom prostredí!

Hĺbkové čistenie s čistiacim strojom na podlahy Sprinter

Lavor ponúka široký sortiment domácich a profesionálnych umývacích automatov. Produkt, ktorý je vysoko odporúčaný pre jeho jednoduché použitie a profesionálne výsledky, je Sprinter. Samoobslužný čistiaci stroj je ideálny pre všetky typy každodenného prostredia, od kancelárie až po domov, ako aj obchody, bary, kluby a wellness centrá.

5

Starostlivosť o podlahu je s podlahovým automatom Sprinter jednoduchá, čo užívateľovi zaručuje:

  • Hĺbkové čistenie všetkých typov povrchov pomocou valčekovej kefy, ideálne na všetky typy podláh vrátane parkiet.
  • Kompaktný a kompletný, v neposlednom rade s naklonenou rukoväťou, ktorá umožňuje čistenie pod nábytkom, stolmi, lavicami alebo stoličkami.
  • Bezpečný a rýchly, s okamžitým sušením pomocou výkonného sacieho motora.

Súčasťou stroja je valcová kefa vhodná na všetky typy podláh, predná a zadná stierka na zber vody, parkovacia základňa a sada 4 fliaš špecializovaného čistiaceho prostriedku a 15-metrový predlžovací kábel. Možno ho vybaviť aj kefou na koberce (voliteľná výbava), ktorá je určená špeciálne na textilné povrchy.

Pre všetky skupiny ľudí sú dôležité detaily. Vďaka čistému, dobre udržiavanému, hygienickému a bezpečnému prostrediu sa zákazníci cítia pohodlne a sú pripravení na nezabudnuteľný zážitok.